Worrell Yeung
SS-DUO.jpg

Sunnyside Gardens Townhouse

Worrell Yeung designed this gut renovation of a landmarked townhouse within the historic Sunnyside Gardens neighborhood in Queens, New York. The design focused on connecting all the ground floor living spaces to create a large, social kitchen and entertaining space for the homeowners and their extended family. The layout hinges around a central stair core that is enclosed with custom wall panels, providing a subtle textured backdrop to each room in an open plan. Upstairs, the floors were reconfigured to create two bedrooms and a generous master suite.  

 

Sunnyside Gardens Townhouse

Worrell Yeung designed this gut renovation of a landmarked townhouse within the historic Sunnyside Gardens neighborhood in Queens, New York. The design focused on connecting all the ground floor living spaces to create a large, social kitchen and entertaining space for the homeowners and their extended family. The layout hinges around a central stair core that is enclosed with custom wall panels, providing a subtle textured backdrop to each room in an open plan. Upstairs, the floors were reconfigured to create two bedrooms and a generous master suite.  

 
SS-02.jpg
SS-07.jpg
SS-01.jpg

Photographs by Alan Tansey