Worrell Yeung
WR-EXT03s_blue-overlay.jpg

Duplicate Only

Worrell Yeung designed this home for a couple in Oklahoma. The clients were recent empty-nesters and the goal was to create a modest, simple house that would allow them to age in place. Formally the house is composed of two interlocking volumes. From the street side, the wood clad house is veiled with a few fenestrations focused on key landscape elements. In the back, the house opens up to the expansive views of the landscape beyond. 

 

Project Name

Worrell Yeung designed this home for a couple in Oklahoma. The clients were recent empty-nesters and the goal was to create a modest, simple house that would allow them to age in place. Formally the house is composed of two interlocking volumes. From the street side, the wood clad house is veiled with a few fenestrations focused on key landscape elements. In the back, the house opens up to the expansive views of the landscape beyond. 

 
WR-EXT03s.jpg
WR-EXT02s.jpg
WR-INT01s.jpg
WR-INT02s.jpg
WR+Floor+Plan_invert-blue.jpg