Worrell Yeung
AH Duo2.jpg

Amagansett House

Worrell Yeung was commissioned to fully restore and expand this modest single story beach house located in the Amagansett Dunes. New enlarged openings for windows and doors expand views and maximizes natural light throughout. The exterior cladding is replaced with neutral grey stucco and a vertical cedar screen. The addition houses a master suite with a balcony overlooking the natural wetlands and dunes beyond. 

 

Amagansett House

Worrell Yeung was commissioned to fully restore and expand this modest beach house located in the Amagansett Dunes. New enlarged openings for windows and doors expand views and maximizes natural light throughout. The exterior cladding is replaced with neutral grey stucco and a vertical cedar screen. The second floor addition houses a master suite with a balcony overlooking the natural wetlands and dunes beyond. 

 
AH Exterior 02.jpg
AH Entry.jpg
AM diagram.jpg
AH LR Deck2.jpg
AH Deck2.jpg
AH Bath.jpg
AH LR4.jpg
AH Exterior.jpg